Carte de oaspeţi

Carte de oaspeţi este dedicată oaspeţilor acestui site, fiind un loc în care ne puteţi împărtăşi impresiile dumneavoastră.

Mesajele voastre

Elena si Andrei Paul din Pitesti Data : 28.06.2014

Am trecut si noi prin comuna si am fost impresionati de privelistea mirifica spre dealurile acoperite cu pasuni si paduri, o imagine parca desprinsa dintr-o poveste. Am urcat putin pe un drum de tara, din dreptul unei bisericute vechi, care ne-a dus la un pod. Acolo, din pacate, am fost extrem de socati sa descoperim un munte de gunoi aruncat direct in albia paraului. Comuna de vis s-a transformat brusc intr-o trista realitate. E mare pacat.

Oana Istodor din Cluj Napoca Data : 26.06.2013

Buna ziua, Am trecut prin localitatea dumneavoastra venind de la Baia Mare spre Cluj si am ramas extrem de placut surprinsa de cat de curata era comuna si de faptul ca nu am vazut niciun PET aruncat in natura, pe jos sau in albia paraului, ci toate erau in continerele special amenajate. Sper ca nu a fost o intamplare, un lucru care se intampla doar la sarbatori ( era a doua zi de Rusalii ) si ca asa arata localitatea dumneavoastra in fiecare zi din an. Oricum, felicitari! Si sper ca influenta pozitiva sa se raspandeasca in toata comuna si in localitatile invecinate. Keep up the good work!